От екипа http://ihtiman.net/

От екипа http://ihtiman.net/

Тъй като този сайт е единствената трибуна, на която гражданите на Ихтиман могат да изкажат своето мнение и понеже обещахме и смятаме, че трябва да растем като граждани всички заедно, считаме че трябва да даваме гласност. Всички граждани, които имат мнение и желаят да пишат нека го правят. Ние обещаваме, че техният глас ще бъде прочетен от всички.

Днес започваме с материал изпратен ни от Иван Чекуров

Здравейте съграждани!

Както всички знаем Ихтиман има много проблеми за решаване. Много от тях ще отнемат значително време, средства и умение, за да бъдат решени. Има обаче един „мръсен“ проблем, който може да се реши без много средства, а с воля, наказания, организация и възпитание. За това предлагам на вашето внимание проблема с чистотата и по-точно този с нерегламентираните сметища около Ихтиман.
 Те са станали част от пейзажа което е недопустимо за  едно общество което пледира за цивилизованост. Гледката на боклуци съпътства движещите се по околовръстния път(естествено не само тук) и оставя отблъскващи впечатления в преминаващия. Тези първи впечатления отблъскват потенциалните гости и инвеститори на нашия град! Освен че е не естетично е и вредно, защото замърсяват земята, от която се храним.
 Надявам се новата управа на града да започне постепенно почистването и да създаде организация по събирането и извозването на боклука, и да започне да наказва нарушителите.
Предлагам на Вашето гледки от „Пътя на боклука“.
С уважение
Иван Чекуров

6 Коментара

 1. Провокатор
  декември 2, 2011 at 15:32

  прав е Иван. . Че е пълно със ‘свини’ – пълно е, ама ‘пътя на боклука’ – помислете до кой квартал е той? Полето е осеяно с пликчета, чантички и пластмаси .. от хората, които живеят от данъците ни, от хора, които посягат на полицай и пожарникари, крадат гората, живеят от помощи и избират кой да ни управлява..

 2. ss
  декември 2, 2011 at 21:38

  napulno prav ee !!!

 3. Васил Евлогиев
  декември 4, 2011 at 12:12

  Ако новата управа успее да се справи само с циганията, спокойно след това може да си даде почивка и да не върши нищо. Покрай решаването на този проблем, ще бъдат решени и редица други, произтичащи от него.

 4. Георги Василев
  декември 14, 2011 at 16:34

  на първата снимка се вижда незаконния (уж сеновал) на Ради и Страхил, та едва ли това е само от циганите ;)

 5. Малина
  април 18, 2012 at 06:28

  И аз съм солидарна с предишния коментатор – ако новата власт се справи с мръсната циганска сган да не замърсява около нас, спокойно може да не работи нищо до края на мандата си/да станем един чист и приветлив град, напр. като Карлово/ ще издигнем паметник на управата ако се случи това.

 6. махалата
  август 10, 2012 at 10:19

  Aбе Малина и във махалата да чистят хиляда човека от временна эаетост и махалата ще светне.Таэи временна эаетост трябва да чисти и във махалата ама наще управници не ги пускат във махалата да чистят.Махалата не е ихтиман нали ,а дойде ли време эа иэбори от махалата не иэлиэат, лъжат мажат докато не печелят иэборите печелят ли ги дим да ги няма,и эа твое сведение и ние си плащаме денъцте и ние эаслужаваме махалата да се чисти от временна эаетост.

Get a Trackback link

Оставете коментар


Времето

Анкета

ВидеоОт екипа

Сайтът има за цел да покаже, че в Ихтиман има будни, знаещи и можещи хора. Целим да възбудим гражданското мислене, така както се случи на единствения спонтанен протест срещу безредието в града ни. ..Виж още

Абонирай се сега